søndag 12. september 2010

Velukka dag på Bjørke!

Phu..en Utrolig vellykket dag på Bakketun er over..og jeg har nok ikke landet helt enda! Var litt skeptisk dagen før...for regnet høljet ned og meldingene var ikke gode. Men dagen kom, og det lettet og ble et helt ok vær. Ikke regn, og det var jo det viktigste! Nervene var i helspenn, men takket være min gode veninne og hjelper Ragnhild, så greide vi å komme oss i rute og holde hodet kaldt! :)
Viser litt bilder fra catwalken først...og rekke følgen var igrunnen omvendt her, men gidder ikke flytte på bildene..hehe...
Fire hærlige småtroll i friske klær! Så søøøøte!!!!! Thea med bror Andreas, Jenny og tilslutt min sønn Jonas...
Min datter Rikke til venstre, og veninnen Pernille til høyre..riktige modeller!!
Marianne i en sprek kjole...akkurat som fruen selv! ;)

Ragnhild i en isblå variant, men snuppa mi i hånden...

ååååå...så søøøøt lille snuppelina!!!! :) Var ikke redd i det hele tatt!!

Svigerinne Mari og tantegull Oliver. Nydelige begge to!

En sporty Stine Mari med datteren Mathilde...så utrolig snilde og stilte opp for meg!! :)

Og her kommer vi ut på langlangrekke, med designeren selv i front. (uæææ) Og jeg løp så mye i gresset at jeg måtte ha støvler..hehe...pyttpytt...


Og her er vi alle sammen samlet på trappen av mitt "salgs-stabbur".

Alle modellene!! ( tenk at JEG har laga alt det?? *stolt*)

Sett noe så nydelige? Søteste i verden!!

Kose og tøyse med besta som var barnevakt!!! :)

Mens guttungen kjapt fant favoritten...hehehehe...
Og her kommer litt av det jeg laget til dagen...
Tress i viking t-skjorter. Str.3,4 og 5 år. (cetho stoffer) fra 240,-
Og to i rosa vikinger i str.3 og 4år. (cetho stoffer) fra 240,-
Rikke sin kjole på catwalken. Laget i velour fra stoff og stil, bomull fra stoff2000, og har knyting i ryggen. Rynking i hals og aplikasjon fremme og bake på skjørtet. Str.10-12år...Kr.750,-

Og her er Oliver sitt antrekk. Den til høyre ble for liten, så det ble to.Laget i mørk grå velor fra stoff og stil. Aplikasjoner og knapper i fronten. V-hals og med press på buksen. Str.2år på den minste veste, og str.3 år på resten.
Kr.200,- for buksa og 230,- for vest.Og her kommer Mari sin kjole. I velor fra sydilla.no. Str.L, og med bomullspynt og blonder. Applikasjon fremme på skjørtet, og kryting i ryggen.
Kr.950,-Og her er en kjole laget i sort velour fra sydilla, og bomull fra ørsta stoffsenter. Den har strikk i armer og i hals, og aplikasjoner på bryst og på skjørt fremme og bak. Kryting bak i livet.
Str.L , kr.950,-


Den ser da slik ut...samme modell men denne er i str.S. (solgt) Det er denne Marianne hadde på seg på catwalken. :) Også her er stoffene fra sydilla, mens bomull fra ørsta stoffsenter.


En gjeng med luer måtte også være med...Kr.70,-
Denne kjolen er laget i isblå velour. Den har blonder på brystpartiet, pyntebånd og pærler. Samme på skjørtet i en aplikasjon. Denne hadde Ragnhild på seg. Og den ble nydelig synes jeg! :)
Str.M og kr.950,-

Og her kommer min kjole. Den er i helt lys velour fra stof2000, kanter i strikket kantebånd fra stoff og stil. Blonder og bånd på ermene, med en knapp. Masse detaljer både her og der, og med et belte i livet. Str.S. (solgt)Tre joggedresser i str.68, 80 (solgt) og 92. Laget i velour fra stof2000. Kr.200,- for bukse, 220,- for genser og 400,- for sett.


Her er Jenny sitt antrekk. En tunika i cetho stoffer, str.7-8år og med matchende lue. I ryggen har jeg laget strikk for bedre passform.

Dette var Stine Marie sin Kjole. Laget i velour fra stoff og stil, med aplikasjoner både bak og frem. Detaljer som sløyfe og pærler og selvsagt blonder. ;) Str.S (solgt)


Og her kommer Jonas sitt antrekk...også fra cetho, men stripevelouren er fra stoff og stil. Dette troooor jeg han beholder! ;)

Og her er en gjeng av Monica-kjolene til de små. Samme som Mathilde og Frida hadde på seg. Str. 1-2år, 2-3år og 4år. ( flere solgt, men kan bestilles...)
Pernille sin kjole. Velour fra stoff og stil, bomull fra ørsta stoffsenter. Knyting bak i livet og med rynking i hals. Aplikasjoner både fremme og bake. str.10-12år. (solgt)

Denne er laget i lys rosa velour fra stoff og stil. Bomull er også derfra. Samme modell som tidligere, men i str.L. Kr.950,-


Mer t-skjorter. Stoffer fra cetho og i str.3 og 5år.fra kr.240,-
Andreas sitt antrekk var en bukse i velour med press fremme og bak. Rib i liv og bein. Tskjorta er cetho stoffer. Alt i str.4år.

Det jeg har glemt å ta med kommer i neste innlegg...hehehe...ble så mye å holde styr på.
Men uansett var dette en fantastisk opplevelse! Utolig gøy å få være med, tusen takk til alle som hjalp til, og til alle mine modeller!!! Tusetusentakk!!!!!


En del ble solgt, og en del ble bestilt..men ta gjerne kontakt om det er noe dere vil ha, eller så kan man stikke innom Ørsta stoffsenter. Der henger alt utstilt. :)

Photobucket

5 kommentarer:

Hege og Øyvind <3 sa...

Er det mulig... Så fantastisk mye fint. Er innom bloggen din og drømmer innimellom, så gjett om du har vært savnet i det siste. :-) Men snakk om å komme tilbake. Kjempemoro, og så inspirerende du er med bloggen din. Jeg handler masse tøy og tenker at den kan jeg lage, og den og den, men har sånn innmari klippevegring, synes det er så skummelt å klippe i de fine stoffene... Men har fått til luer med dine forklaringer, så kanskje blir det mere. :-)

Mvh Hege

Frihet-Natalie sa...

Wow imponert!!! Så mye flott!
Kjempe stas med modeller og salg, så gøy!

almaPalma sa...

Hei Monica! Visste ikkje at du hadde blogg. Det var ein veldig kjekke dag ja! Eg er utruleg glad for at eg fekk vere med.:) Kor mykje fint du har laga! Eg fekk ikkje sett skikkeleg på dokke andre sine ting der inne. Vi får håpe på gjentakelse ja.:) Klem frå meg

JuMel sa...

Så fantastiskt många superfina kläder! Imponerande!!!

Anonym sa...

Åjj så mye fint du har laget. Skjønner godt at du hadde bloggpause en stund for å få tid til alt dette. Må bare si at jeg er skikkelig imponert og din produksjon inspirerer virkelig til å ta symaskinen fatt. Skulle ønske jeg hadde litt mer erfaring, men den må vel opparbeides, en plass må man starte... Ha en fin uke.
Klem fra Ingrid

Blog Widget by LinkWithin