mandag 20. september 2010

Bestefarstrøye og kjoleras..

Jonas trenger myyye nye trøyer til vinteren, så her er det bare å finne en god modell...Denne er laget i jersey fra stoff og stil, og med "jukse" knappopning i front. Synes det ble såå kult! Fikk tipset av en anne syblogger som også hadde laget slik, genialt! :) Håper denne passer, så blir det nok fler av samme typen. ;)

Og nå som ull sesonger er her, så er det så praktisk med "dra-på-kjoler" utenpå. Denne er laget med lomme innefeldt i framdelen- som er delt i tre. Ikke så smart å bruke stripete stoff her, for da må man jo være 100% nøyaktig...hehe...(noterer til neste gang) Alt er fra stoff og stil utenom teddyen, den er fra ørsta stoffsenter.

Fortsetter i lilla mens maskinene er tredt...og enda opp med en litt annen variant. Denne har skjæring på bryst og rygg, og har jukseknapp-opning i fronten. Stoff og stil her også.
Og en til i samme modell..men med bomber fra jofotex. ;)
Photobucket

2 kommentarer:

Maja sa...

Wow så mye flott du lager :)

Thea sa...

Oj vilka fina grejer! Så många smarta och snygga detaljer; fickan på klänningen, fusksprunden med knappar på klänning och tröja... Och snygga tyger och fina färgkombinationer. Bra jobbat! :-)

Blog Widget by LinkWithin