lørdag 21. september 2013

Utprøving av nye sybok.


Jeg var så heldig å få tilsendt den nye syboka fra "heilt spesiell" og "jubel". Og jeg falt HELT for den!! Bare det å bla i boka gjør deg glad, og gira på å sy! Masse hærlige farger, stoffer, design og skjønne modeller fra første side!
 Jeg har prøvd maaaange ulike sybøker i min "kariære" som sydame....og jeg har ENDELIG funnet den PERFEKTE sybok!!! Både for helt nybegynnere og for viderekomne! Kjempegode forklaringer på ulike symetoder, men bilder som gjør det enkelt å forstå...jeg ambefaler virkelig denne boken for alle som lurer på å invistere i en god bok!! :) Hipphurra for jubel og heilt spesiell!!

Den første modellen jeg prøvde ut var denne kjolen til Frida. Laget i eplevelour fra kreativ og kantet med rosa, og tittekanter i ermene. Str.116

Måtte lage en matchende dress til tantegullet mitt som har begynt å gå! Svære greier!! Se så flink!! :)Og her er enda en kjole til Frida. Laget i stoff fra...mmmm....usikker gitt.... Lomme fremme! Passformen på mønstrene er foresten helt perfekt!!! Ikke posete som mange slike barnemønstre er, men sitter godt!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine plagg :)
Jeg har hatt denne boka ei stund nå (litt over 2 uker tro?) og sylysten min har fått seg en skikkelig boost..
har sydd kåpe, bukse, gensrer osv.. Masse fint! :)

Heilt spesiell sa...

Oi så utrolig hyggelige ord- jeg blir rørt, ydmyk og kjempeglad!!
Tusen takk.

Heldressen du har sydd ble magisk! Digger stoff/fargene.

Shamu sa...

Nyyyyydelige klær fra deg, som alltid. Boka er virkelig perfekt!

Dragemamma sa...

Stoffet er fra Cetho. Som vel ikke finnes lenger... Men fin kjole da!

Blog Widget by LinkWithin