onsdag 5. mai 2010

Litt diverse..

Jeg har jobbet med å finne det perfekte body mønster, og nå tror jeg at det er i box. Denne satt ialle fall som et skudd! Laget i jersey fra sydilla, kanter med rib fra stoff og stil. Knappene er fra lykkedragen, og er nyinnkjøpt sammen med kam knappepresse! Sååå goood!!! :) Og så er det morsomt med knapper i flere farger en bare sølv. ;) Str.92 på denne.
Litt dårlige bilder...ble skarpe farger..myye sol..hehe..;)

Og her kommer to til i samme modell...MEN, finn en feil da..hoho..luringen har klart å snu underdelene bak-frem..så knappingen under går feil vei.LOL..menmen, siden det bare er snuppa mi som skal bruke de så "la gå"..;) Stoffer fra Cetho design (znok)
Thights til..i brun isoli fra stoff og stil..rynkeeffekt på beina. Str.92 denne også.
Jungelvelouren fra cetho (jny) måtte også til pers..og da ble det en bukse til Jonas, med matchende trøye til. Rib og løpegang i livet, men har ikke tredd i snor enda. ;) Str.116 på alt sammen.

Photobucket

4 kommentarer:

Litefrø sa...

Kjempe fine bodyer! Også så kul thigts og jungel sett!!

::Moia sa...

Oj, det var mye fint på en gang:) Herlig!

Magi© sa...

Så herlige bodyar! Greit å kunne lage dei så fint sjølv, eg syns det er vanskelig å finne bodyar i strls 92 i butikkane. Har og vore inne å sett på den pressa og dei fine knappane men det får bli når eg får eget sy rom :)
Eg likte og veldig godt den tightsen , rynkeeffekten gjorde susen altså!
Du er kanon flink!
Hilsen ei som e veldig inponert!
Marie

Randi sa...

Du og du kor flink og produktiv du er! Fallt særleg for elefantane ;)

Blog Widget by LinkWithin