tirsdag 4. august 2009

Et sukkersøtt sett...

til snuppa mi. Har hatt dette stoffet liggende uten å vite hva jeg skulle bruke det til. Tenkte å lage en sparkebukse, men den ble altfor kort i livet, så da enda det opp i en bukse istedet for. En deilig posebukse med lomme på siden, rib i livet og strikk i beina. MÅTTE bare lage en jakke til i samme slengen, og da ble det en college jakke fra det siste Ottobre bladet. Synes denne var så søt, og den var faktisk ikke så vanskelig som jeg først trodde. Har en tendens til å se noe fint, og så tenke; "det er for vanskelig, så det klarer jeg ikke..." men det skal jeg slutte med..hehe...Skal lære meg å prøve uansett, så får det heller gå som det går. Uansett så lærer man jo et eller annet av det. ;) Jakka har strikk i armer, knapper i front og strikk i hetta.
Buksemønster: Eget
Jakkemønster: Ottobre 04/2009
Stoff: JNY
str: 74
TIPS: For oss som ikke har flatlock til å lage dekorsømmer med, så fant jeg ut at det funka kjempebra med litt tekstil-lim-spray på lommene, så ligger de stabilt mens jeg syr rundt. Mye enklere i stedet for en haug med nåler. ;)Lomma på sida av buksa...
Og så fikk jeg pakke idag, med det RÅKULE stoffet fra mjuka tyger!!! Måtte prøves med en gang, og det ble en trøye som skal gis bort i gave...Tror dette må være århundres kuleste stoff!! :)
Mønster: meedom
Stoff: rib fra stoff og stil og trikå fra mjuka tyger
Str: 5år
Fremme:
Bake:
Photobucket

1 kommentar:

Kaos eller ro? sa...

Kjempe kult, alt du kan!! Yes we can!!!

Blog Widget by LinkWithin