lørdag 28. november 2009

Lille kanina mi..

Måtte bare prøve ut en ide..en søt liten kaninlue. Laget i lys rosa supermjuk pelsimitasjon, med hvitt inni ørene. Ble litt knapp til Frida, men det går. :)
Mønster: eget
Stoffer: stoff og stil
Str: tja..68?
hehe..og her er det en kar som lever farlig...Lurer seg bak maskina mi av og til for å rømme unna småtrollene. Og der purker og sover han, mellom nåler,støv og dill..jaja...;)
Photobucket

lørdag 21. november 2009

Diadem..

Prøvde meg på et litt vintage-inspirert diadem. Kjøpte et nakent diadem på stoff og stil, surra blankt silkebånd rundt, syde på noen sløyfer, pærler og lagde en rosett i blonde. Pynta også med blonde i bakkant. Synes det ble riktig så søtt, både til Frida og til meg selv...hehe..er til meg selv det er tiltenkt altså, men Frida fikk være modell. ;)

Photobucket

torsdag 19. november 2009

Mer jungelklær!

Et sett til Jonas. Eller...det er egentlig ikke et sett, for jeg tror det blir "too much" å bruke ilag..hade tenkt å bruke buksa sammen med denne genseren, og genseren med en annen bukse. ;) Genseren ble jeg kjempefornøyd med, nå ble hettestr. myye bedre...men aplikasjonen på buksa ble litt for stor synes jeg...menmen, guttungen var fornøyd som alltid da...hehe..
Mønster: meedom
Stoffer: alt fra JNY
Str. 5år.
Og så må jeg slenge med noen actionpics av min lille frøken i jungel klærne sine. Sååå god!!! :)

Og sist men ikke minst! Nå har jeg sydd i 1ÅR!! Ja, tenk at det er 1 år siden jeg starta denne sybloggen og begynte å prøve meg på å sy "orntlig"..tiden flyyyr ja! Og gjett om jeg ser forbedring..hoho...de aller første klærne hadde jeg ikke tatt på de engang nå..lol...Menmen, man lærer underveis da...men jeg må gi det meste av æren til mamma og Nina, de er gull verdt!!! :) Og har du planer om å begynne å sy noen gang? da MÅ du melde deg inn i sykroken.net. Et fantastisk lærerikt forum, med masse koselige damer!
GRATULERER til meg selv og bloggen min!! :)
Photobucket

mandag 16. november 2009

Dåpsgave og litt jungel-match...

Jeg var så heldig å få være fadder i helgen. Til en nydelig liten gut som fikk navnet Theodor Johan. Jeg laget et vognteppe til han i deilig myk ullfilt. Filtet på lys tråd som dekor, og pyntet med sløyfe og pærler. :)


Og så fikk jeg pakke fra JNY!!! Nydeli mjuk trikå stoff hentet rett ut fra jungelen. Da gikk saksa kjapt ja, og det ble en trøye til Jonas og en omslagskjole til Frida.
Mønster: trøye=meedom, kjole=eget
Stoff: Alt fra JNY
Str: 5år og str.80.


Photobucket

lørdag 14. november 2009

Pingvin-sett!

Kjapt sett til Jonas..Laget i pingvinstoffet som er så hærligt.:)
Mønster: meedom
Stoffer: alt fra stoff og stil
Str: 5år
Photobucket

onsdag 11. november 2009

En rosa fleecedrøm...

Fikk så mange flotte bånd jeg bestilte fra Ribbons Gallore, og de MÅTTE prøves med en gang! Kjole til Frida i fleece, med for i hetta og masse pynt og dill på. Matchende tights.
Mønster:meedom
Stoffer: Fleece fra stoff og stil, ruter fra ørsta stoffsenter. Jersey fra JNY
Str:80


Photobucket

lørdag 7. november 2009

Litt mer spiderman..

Buksa jeg blogga om HER måtte jo få tilbehør...Så da ble det en trøye og lue til snuppen min. ;)
Mønster: medom
Stoffer: Stoff og stil
Str: 5år

Photobucket

fredag 6. november 2009

Simson genser!

Hettegenser til guttungen. Laget i mjuk velour med hette foret i jersey. Syns hetta ble litt liten, så det må justeres på neste.;) Matchende lue må til!
Mønster: meedom
Stoffer: velour fra stoff og stil, jersey fra JNY og symerke fra Ørsta stoffsenter.
Str.5 år

Photobucket

Hello Kitty kjole.

Til minstesnuppa. Laget i rosa fleece, men aplikasjon fra en for liten genser. Gjenbruk er smart altså! ;) Kantet med hvit blonde, strikk i ermer og en blingbling i halsen og ved merkelappen.
Mønster: meedom
Stoffer: leostoff fra thefabricfairy, rib fra stoff og stil
Str: 80


Photobucket

onsdag 4. november 2009

Spiderman!

Er en sikker vinner her i huset. Så da ble det en bukse til snuppen min. Sydd av chenille, og blå rib. Merkene er strykepåmerker kjøpt på H&M. Syr litt mer innimellom, men siden det er julegaver det går i så holder vi det unna bloggen noen mnd til. ;)
Mønster: meedom
Stoffer: stoff og stil
Str: 5år.

Baksiden:
Photobucket
Blog Widget by LinkWithin